Romanian English French German Hungarian Italian
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Tel: 0758 576 470

Servicii

 

Realizare Website pentru website-uri de prezentare

Pornind de la faptul ca orice firma din lumea larga necesita publicitate on-line, iar internetul este o sursa extraordinara de publicitate apare nevoia unui website de a fi o prezenta online prin care compania isi afiseaza serviciile sau produsele care pot fi detaliate vizitatorului din orice colt al lumii ar veni, vizitatorul se poate transforma ulterior in client daca continutul website-ului este de exceptie. Aici intervin cunostintele de specialitate si experienta echipe de web designeri impreuna cu o excelenta colaborare cu proprietarul website-ului in cadrul etapelor de realizare website. Atunci cand primesc de la firma pentru care realizez website-ul toate datele necesare pentru a demara proiectul de realizare website si anume text, poze, resurse, lucram responsabili si la cel mai serios mod pentru a realiza website-ul respectiv la un nivel profesional cat mai inalt.

Descriere realizare website si logo design

Website-urile pe care le construim sunt create pornind conceperea lor in aplicatii de editare foto, editare si prelucrare grafica si design web, apoi codificarea in HTML, CSS, XML, XHTML, Javascript, PHP si Mysql. Astfel  realizare website incepute de la o pagina de start cu logo, urmand apoi pagini web cu imagini, linkuri, butoane animate, imagini, animate, text si o pagina de contact cu formular de contact.

Pagina web de start a unui website este cea mai importanta, astfel in realizare website, prin design grafic personalizat, imagini sugestive, cromatica culorilor si o prezentare scrisa la subiect va atrage utilizatorul, codul bine scris pregateste pagina de pornire pentru indexare de catre motorul Google. Website-ului ii este adaugata o sigla, prin logo design, apoi ulterior toate celelalte pagini care intregesc website-ul. Etapele procesului de realizare website se termina prin eliminarea erorilor ce apar inevitabil in orice program informatic prin debugging.

Prin logo design realizezam sigle prin care sa se identifice imaginea firmei d-voastra in mediul online si nu doar acolo. Sigla trebuie sa arate unicitatea firmei d-voastra, sa reprezinte domeniul de activitate al acesteia, sa fie usor de recunoscut si sa poata fi folosita in toate mediile de publicitate. Pe intreaga derulare a proiectului de realizare website ofer asistenta.