Romanian English French German Hungarian Italian
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Tel: 0758 576 470

10 sfaturi pentru o mai buna pozitionare in Google

1. Introduceti constant informatii (noutati, produse etc) in site. Google apreciaza cand gaseste informatii noi in site si in timp poate sa creasca valoarea site-ului dumneavoastra. Informatii noi aduse si update-uri periodice la site va pot aduce atat clienti noi cat si opozitionare mai buna in Google.

Read more: 10 sfaturi pentru o mai buna pozitionare in Google

Cateva lucruri despre Google Instant

De ceva timp Google a dat drumul la o noua optiune de influenta a comportamentului la cautari, se numeste Google Instant si are rolul, asa cum ii spune si numele, de a afisa instant rezultatele. Multa lume e incantata, si mai multa lume enervata de optiune sau nu ii vede scopul.

Aparitia optiunii a generat ceva controverse inca valabile. O sa imi exprim cateva pareri despre Google Instant.

Read more: Cateva lucruri despre Google Instant

Ce inseamna o campanie de bannere?

Bannerele reusesc sa fie pe departe cea mai puternica forma de advertising online deoarece, comparativ cu casutele de tip text, acestea reusesc nu numai sa fie persuasive, sa starneasca interesul vizitatorului, ci si sa se imprime pe creier impreuna cu mesajul pe care compania vrea sa-l transmita.

Read more: Ce inseamna o campanie de bannere?

Ce este rata de conversie si cum se masoara?

Fiecare website este construit cu un scop. Unele site-uri, pentru companii, sunt ca o carte de vizita, altele doresc sa vanda anumite produse / servicii in mediul online. In oricare situatie, pentru orice website, exista un scop pe care managerul unei companii, sau chiar simplul webmaster, doreste sa-l atinga. Cum ne dam seama daca website-ul isi face treaba? Desigur, nu este nevoie de un instrument magic pentru a urmari vanzarile pe ultima luna, insa sunt si situatii in care performantele nu se masoara in ceva fizic – precum banii care au intrat in firma, ci dorim sa stim daca.

Read more: Ce este rata de conversie si cum se masoara?

Costurile pe termen lung ale unui website

Daca un website ar presupune doar crearea initiala, atunci managerii online ar fi avut o viata mult mai usoara. Realitatea, insa, este cu totul alta. Un website, mai ales care aduce castiguri, va presupune mereu costuri pe termen lung – aceste costuri fiind cunoscute drept costuri de mentenanta. Aceste costuri de mentenanta sunt relative si difera de la afacere la afacere, de la manager la manager, insa noi vom incerca in cele ce urmeaza sa facem o lista cu principalele costuri care se aplica tuturor magazinelor virtuale sau websiturilor de prezentare.

Read more: Costurile pe termen lung ale unui website